Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-almere.nl


  Mediums in Almere kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya,

Wauww. Wat een prachtig consult weer, ik ben u zooooo dankbaar. Elke keer heeft u gelijk en u helpt mij zoveel. Echt 1000x bedankt. U geeft mij zoveel positiviteit en kracht! Heel veel beterschap en ik spreek u snel voor de volgende ontwikkelingen.

Heel veel liefs.




Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
 
Lieve Carola. Je bent de beste. Je voorspelt zaken die ik helemaal niet voor ogen heb zoals een vakantie of een tijdje break in contact met iemand. Je bent begripvol en oordeelt niet. Ook dring je geen ongevraagd advies op en je geeft mooie en relevante informatie in een rap tempo. You are my sunshine.




Ervaring van Jada met medium Carola   Ervaring van Jada met medium Carola   Ervaring van Jada geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve destiny, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Heel veel liefs xxx




Ervaring van a met medium Destiny   Ervaring van a met medium Destiny   Ervaring van a geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Beste Lobke.
Wat ben jij een mooi medium. Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel helderheid en me veel rust. Als ik vragen heb bel ik je weer. En mensen voor een heldere mooie reading moet je echt Lobke bellen.




Ervaring van Tinneke met medium Lobke   Ervaring van Tinneke met medium Lobke   Ervaring van Tinneke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Topmedium, zeer goed invoelend en duidelijk. Komt rustgevend en lief over. Dankjewel Yuorah voor je oprechtheid en de helderheid die je verschafte, heeft me erg geholpen.




Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Dank je wel Sharida.
Al een paar keer heb ik je gesproken. ik voel dat ook uw hart op de juiste plaats zit. Bedankt voor je Inzichten en fijne gesprekken. Dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt, Ik geloof in je. Dank,




Ervaring van Joke met medium Sharida   Ervaring van Joke met medium Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met medium Louisa   Ervaring van ondernemer met medium Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola,

Ik wil je bedanken voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Steeds heb je gelijk. Heel erg bedankt.

Liefs




Ervaring van D met medium Lola   Ervaring van D met medium Lola   Ervaring van D geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lexie
  Ervaring met medium Lexie
  Wat is dit een toppertje. Zonder aarzelen blaaste zij mij omver. Een ontzettende lieve, kundige en relaxte gesprekspartner. Ik geloof alles wat zij zei. Goede tips ook gekregen en door jou heb ik mijn pendels teruggevonden. Het heeft zo moeten zijn dat ik juist bij jou terecht ben gekomen. Ik weet nu dat ik aan de bak moet. ThanX Lexie, ik ben fan van je. Xxx




Ervaring van Pauline met medium Lexie   Ervaring van Pauline met medium Lexie   Ervaring van Pauline geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Ingrid met medium Marco   Ervaring van Ingrid met medium Marco   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Victor
  Ervaring met medium Victor
  OHHH victor. Je had gelijk. Ben totaal verrast... Degene voor wie het wachten word beloond zeggen ze, dan weet je wel wie.xx




Ervaring van A met medium Victor   Ervaring van A met medium Victor   Ervaring van A geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Hi Alena, Ik heb jou een tijdje geleden gebeld over een jonge collega van mij. Je vertelde me dat ik binnenkort een andere man zou ontmoeten. Ik kon het niet geloven, maar je woorden zijn uitgekomen. Geweldig dank je wel.




Ervaring van Viv met medium Alena   Ervaring van Viv met medium Alena   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine.

Dank voor het consult was helder en gaf me veel inzichten. En daardoor heb ik de kracht om verder te gaan.

Dankjewel xx






Ervaring van Kate met medium Valentine   Ervaring van Kate met medium Valentine   Ervaring van Kate geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Biba je voorspelling is uit gekomen mijn proeftijd is niet verlengd triest maar waar.




Ervaring van Saf met medium Biba   Ervaring van Saf met medium Biba   Ervaring van Saf geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Lieve Daisy,

Na zo een verhelderend gesprek en een helaas abrupte beindiging van het gesprek, wil ik je toch via deze weg bedanken! Ik voel me rustiger en vooral zelfverzekerder. Je hebt veel dingen uit jezelf bevestigd zonder dat ik ook maar iets erover heb gezegd. Je kon de connectie tussen mij en deze man goed omschrijven, m地 spirituele reis, m地 beschermengelen en zelfs bepaalde kenmerken op m地 lichaam en zo kan ik nog doorgaan. Dit obv m地 naam en foto痴. Een warme, liefdevolle en vooral verhelderend gesprek met tussendoor grapjes. ik weet waar ik nu sta en waaraan ik nog kan en moet werken. Ik kan uren met je praten, maar dat laat m地 portemonnee helaas niet toe. Lieve Daisy, blijf aub precies zoals je bent, want wat je kan en doet is onbeschrijfelijk! Heel veel liefs, de spirituele dame die haar eigen krachten gaat ontdekken en haar tz. hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathy
  Ervaring met medium Kathy
  Beste Kathy,

Je bent echt heel goed in jouw werk als medium. Zowel op persoonlijk, relationeel als zakelijk vlak geef je de juiste informatie door als medium. Jij bent vernieuwend, puur en waardevol. Dank je wel.

Groet, Rob




Ervaring van Rob met medium Kathy   Ervaring van Rob met medium Kathy   Ervaring van Rob geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeanette
  Ervaring met medium Jeanette
  Lieve Jeanette,

Je hebt mij veel inzicht en vertrouwen gegeven dat het nog goed zou komen met mij en m'n vriend, na je advies opgevolgd te hebben is dit ook gelukt.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Liefs Gea





Ervaring van Gea met medium Jeanette   Ervaring van Gea met medium Jeanette   Ervaring van Gea geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, ik laat niet snel iets achter. Wat een bijzondere dame ben je. Minder goed nieuws breng je met respect EN tips om ermee om te gaan. Je bent heel zuiver en vooral heel eerlijk en dat waardeer ik. Je maakt er geen feel good show van. Als jouw voorspelling uitkomt laat ik het zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met medium Yuorah   Ervaring van S met medium Yuorah   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline




Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je voor jouw geduld. jouw steun, jouw inzichten en jouw advies. Petrus.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van G met medium Petrus   Ervaring van G met medium Petrus   Ervaring van G geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
 

Lieve Negilia, ik wou je laten weten dat jou voorspelling in februari is uitgekomen zoals je zei ik vind jou goed ik bel je zeker nog terug liefs Christel.




Ervaring van christel met medium Negilia   Ervaring van christel met medium Negilia   Ervaring van christel geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met medium Louisa   Ervaring van Anne met medium Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,

Ik bel je al jaren en iedere keer komen je voorspellingen uit. Je krijgt heel veel door. Zelfs in detail. Je bent zuiver en eerlijk en zegt de dingen zoals ze zijn. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent!

Liefs, M




Ervaring van M. met medium Karine   Ervaring van M. met medium Karine   Ervaring van M. geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Zeer to THE point. Kijkt op verschillende manieren in verschillende soorten kaarten. Zeer apart. Zeer gericht.
Geeft ook soms tijd aan, en al verschillende keren mooi uitgekomen zoals ze zei.
Dank je wel. Sterke aanrader. Grtj





Ervaring van Annemarie met medium Patricia   Ervaring van Annemarie met medium Patricia   Ervaring van Annemarie geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is de beste.




Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is voor mij een geschenk uit de hemel geeft zoveel positieve energie dat ik weer in mijn kracht sta het was een heel fijn gesprek.




Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wauw je voorspelling over de rechtszaak is uitgekomen,net zoals vele andere zaken super gewoon echt een aanrader en begripvol.




Ervaring van F met medium Laila   Ervaring van F met medium Laila   Ervaring van F geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Caroline laat me zien hoe ik dingen zie en hoe ze echt zijn. Dat brengt me rust en maakt het leven een stukje gemakkelijker. Als ik het even weer niet meer zie, dan bel ik weer. Zo fijn om te weten dat ze er is.




Ervaring van Lies  met medium Caroline   Ervaring van Lies  met medium Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara is echt een geweldig medium. Op een zeer liefdevolle manier geeft ze alles door wat ze ziet. Hetgeen uiteraard altijd klopt. Sara stond al langer in mijn top 3 van mediums, maar eigenlijk staat ze stiekem al tijden op nr. 1. Een vrouw met een geweldige gave.




Ervaring van Martijn met medium Sara   Ervaring van Martijn met medium Sara   Ervaring van Martijn geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Lieve Erkan, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een paragnost naar mijn hart.




Ervaring van Marit met medium Erkan   Ervaring van Marit met medium Erkan   Ervaring van Marit geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Aurora is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en wordt er rustig van. Dankjewel aurora




Ervaring van Jean met medium Aurora   Ervaring van Jean met medium Aurora   Ervaring van Jean geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, Bedankt voor de steun en motivatie tot nu toe. Je bent een schat van een mens. Je bent altijd eerlijk en weet zeker waarover je spreekt




Ervaring van Tilly met medium Nina   Ervaring van Tilly met medium Nina   Ervaring van Tilly geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Ik vind haar goed, ze ziet veel en voelt goed aan. Wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten.




Ervaring van Cor met medium Tinneke   Ervaring van Cor met medium Tinneke   Ervaring van Cor geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik voelde me erg gesterkt door de informatie die ze deelde. Het was een hele fijne en warme conversatie en ik ben haar zeer dankbaar voor haar tijd en kundigheid. veel liefs




Ervaring van Nirva met medium Louisa   Ervaring van Nirva met medium Louisa   Ervaring van Nirva geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden