Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-almere.nl


  Mediums in Almere kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Dinah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah, ik spreek je al een tijdje en telkens zijn je voorspellingen uitgekomen. Je blijft altijd even lief en me helpen, ook al stel ik je zo vaak dezelfde vraag.

groetjes R.




Ervaring van R met medium Dinah   Ervaring van R met medium Dinah   Ervaring van R geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve dinah dank je wel je bent een lieve vrouw en het leuke is je blijft hetzelfde zien en zeggen topper zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Dank je wel voor je inzichten en ons gezellig gesprek. Hou je op de hoogte.




Ervaring van Friezin met medium Dinah   Ervaring van Friezin met medium Dinah   Ervaring van Friezin geplaatst op 31 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Dinah, hartelijk dank voor het leuke en fijne gesprek wat wij zojuist hebben gehad. Ik hoop dan ook dat ik heel snel mag vertellen dat er weer contact is tussen F en mij. Voetbal kwestie, dan weet je het wel. Ik bel je snel weer. Liefs, FF hsptje.




Ervaring van FF met medium Dinah   Ervaring van FF met medium Dinah   Ervaring van FF geplaatst op 31 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Dinah, uw voorspelling is uitgekomen. Iemand uit het verleden heeft inderdaad weer contact gezocht. U bleef het altijd zien. Ik bel u van de week voor een nieuwe consult.




Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  De verbinding viel weg en toen was je in gesprek. Dat heeft ook zo moeten zijn denk ik. Dankjewel voor het gesprek, ik ben benieuwd en laat het je weten.




Ervaring van Van het liedje met medium Dinah   Ervaring van Van het liedje met medium Dinah   Ervaring van Van het liedje geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Sorry de verbinding viel weg. maar heel erg bedankt voor je reactie het is helemaal kloppend. Hopelijk gaat het snel uitkomen.




Ervaring van J met medium Dinah   Ervaring van J met medium Dinah   Ervaring van J geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah alles wat jij voorspeld heb kwam uit. Dit is echt zo bijzonder. Ik vind het echt knap dikke knuffel Sandy.




Ervaring van Sandy met medium Dinah   Ervaring van Sandy met medium Dinah   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah, super bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Je hebt me helemaal teruggezet in mijn kracht en voel zoveel rust nu. Je hebt me inzicht gegeven in de situatie waar ik nu in zit en heb er door jou vertrouwen in gekregen. Dank voor je inzichten, tips en je luisterend oor. Tot de volgende keer. X Lini.




Ervaring van Lini met medium Dinah   Ervaring van Lini met medium Dinah   Ervaring van Lini geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve dinah. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek.je zit er met alles echt boven op. En je bent ook zo vreselijk lief.

Dank je wel. Echt een aanrader om te bellen.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Super je bent een toppertje.




Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem met medium Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah. Deze morgen een heel fijn gesprek gehad met jou. Een heel bijzondere dame vind ik jou. Klaar duidelijk. To the point. Toppertje. Je hebt de gave terug iemand terug in zijn kracht te zetten. 1000 maal dank daarvoor. Voor mij verdien je al sterren die ik van de hemel zou kunnen plukken. Keep in touch S.




Ervaring van S. met medium Dinah   Ervaring van S. met medium Dinah   Ervaring van S. geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Ik belde vanavond voor de eerste maal naar Dinah ,super lieve vrouw. Ze gaf me vertrouwen en vertelde me positief te denken, ze wist direct te zeggen wat mijn probleem was. Hoop dat het goed komt ik bel je zeker terug. Bedankt Francine.




Ervaring van Francine met medium Dinah   Ervaring van Francine met medium Dinah   Ervaring van Francine geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah,
Je gaf me mijn vertrouwen weer terug. Je bent liefdevol en zeer invoelend. Het voelt fijn en gelijkwaardig om met je te spreken. Je bent er net en bijna niet te bereiken. Dat zegt veel.
Voor mij ben je 5 sterren waard.
Liefs Lila.




Ervaring van Lila met medium Dinah   Ervaring van Lila met medium Dinah   Ervaring van Lila geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Super lieve vrouw, zeker de moeite waard. Ze vroeg me of ik van baan ging veranderen want ze zag een nieuwe baan op mijn pad komen en dat klopt volledig. Want ons bedrijf sluit zijn deuren, dus ik moet inderdaad van baan veranderen. Dit kon ze eigenlijk niet weten en dan voorspelde ze mij ook dingen die andere hier op de lijn ook al voorspeld hadden, dus dank je wel je hoort zeker thuis hier op de lijn. liefs Missis X.




Ervaring van Missis X met medium Dinah   Ervaring van Missis X met medium Dinah   Ervaring van Missis X geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden