Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-almere.nl


  Mediums in Almere kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, gisteren had ik je gesproken om te laten weten dat je voorspelling over het contact uitgekomen was.
Toen vroeg je me of ik een onverwachtse rekening had ontvangen.
Ik kon me niets bedenken, maar vandaag viel hij dan toch binnen haha.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila , zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, zonder jou was ik niet zo door de moeilijke situatie met mijn dochter door gekomen. Al je zo gedetailleerde voorspellingen, ongelooflijk. Soms geloofde ik je niet maar bleek keer op keer wel te kloppen. Je adviezen nam ik ook graag van je aan door je kundigheid hierin. Dank je wel voor je enorme, lieve steun. Wilde ik even kwijt. Overigens ben je nog niet van mij af, jammer genoeg. Maar er is gebeurd wat je altijd stellig zei, vooruitgang komt er. Niemand had dit voorzien.




Ervaring van anoniem met medium Anouk   Ervaring van anoniem met medium Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, alweer twee voorspellingen van jou uitgekomen in een week tijd. Bizar knap. Iets over het gebit van de kleine van mij en over een ladder. Je bent ongekend goed.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, je had gelijk, ze blijft waar ze is. Bij hem dus. Jammer en verdrietig. Dank je om rechtuit te zeggen wat ik niet wilde horen maar wel correct was. Fijn oudjaar en tot later.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, waar zal ik beginnen. Ons leven was een chaos, professioneel en emotioneel. Dankzij jouw coaching zijn we nu op het punt dat het ergste voorbij is. Geen faling, geen scheiding. We zijn je ontzettend dankbaar en blijven je raad opvolgen want die is van onschatbare waarde. Tot bels, fijne feesten.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoi allemaal, een fijne kerst en een hoopvol beter nieuw jaar dan 2020 met opnieuw de mogelijkheid om te gaan groeien en stralen. Dank voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Warme virtuele groet, groetjes uw consulente Anouk x.




Ervaring van Anouk met medium Anouk   Ervaring van Anouk met medium Anouk   Ervaring van Anouk geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Toen ik je belde ivm een lastige situatie (rechtzaak) kon ik het niet geloven toen je zei 'laat er je slaap niet voor, het draait in jouw voordeel uit'. Wat heb je gelijk gekregen, zoals met eerdere voorspellingen trouwens.
Naar mijn mening de beste op de lijn.




Ervaring van Ellen met medium Anouk   Ervaring van Ellen met medium Anouk   Ervaring van Ellen geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik spreek je elke week. Je bent echt goud waard, er zijn zo ontzettend veel voorspellingen van je uitgekomen. Laatst weer over het horloge. Zowel zakelijk als prive zie jij dingen ontzettend goed. Je plaatst alles ook nog in de juiste context. Altijd gezellig met jou aan de lijn. Deze week is er iets paars, we gaan het meemaken :).




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Haarscherp ben je altijd. Laatst dacht ik iets bemerkt te hebben dat niet klopte maar jammer genoeg wel. En jammer is het niet want het geeft zoveel vertrouwen in jou.




Ervaring van anoniem met medium Anouk   Ervaring van anoniem met medium Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongeveer begin dit jaar deed jij als enige een uitspraak over mijn relatie, waardoor ik totaal boos op jou was. Maar helaas was jouw uitspraak wel de enige juiste. Waarvoor ik je uiteindelijk enorm wil bedanken.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk in 1 woord fantastisch. Straight to the point, no nonsense en geen onnodig rekken van de reading. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hey Anouk, nog niet zo lang geleden met jou gebeld over een persoon die ik zeer lief heb. Jij vroeg daarbij ook of er een kind was en ik zei nee. Maar deze week heeft hij me iets verteld uit het verleden. Je had dus volledig gelijk. Ik bel je hier nog eens over wanneer je bereikbaar bent.




Ervaring van Nathalie met medium Anouk   Ervaring van Nathalie met medium Anouk   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk alweer moet ik toegeven dat je er knal bovenop zat. Het heeft lang geduurd maar je hebt gelijk gekregen. Ik twijfelde uiteindelijk door de lange wachttijd maar jouw voorspelling klopte precies. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Jaaa, ongelofelijk maar waar. Anouk, zei pas op met de was, want u gooit een duur kledingstuk in de wasmachine en wast hem te heet. Ik dacht, nou Anouk ik geloof alles wat je zegt omdat ook alles uitkomt maar met mijn was ben ik altijd heel secuur. En ja hoor, haalde de was eruit en daar kwam mijn dure jasje twee maten te klein uit. Die Anouk heeft het gewoon weer goed gezien.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Toevallig kwam ik bij Anouk uit, omdat zij een van de weinige was die midden in de nacht nog online bleek te zijn. En wat ben ik blij dat ik bij haar ben uit gekomen.
Haar woorden wisten mij echt gerust te stellen en ik kan niet wachten tot haar voorspelling uit komt.




Ervaring van Joyce met medium Anouk   Ervaring van Joyce met medium Anouk   Ervaring van Joyce geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik zou niet weten hoe ik het zou moeten doen zonder Anouk. Zo warm en zuiver, zo hoort een medium te zijn. Je bent een top mens dankjewel voor alles.




Ervaring van Y met medium Anouk   Ervaring van Y met medium Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, keer op keer blijft alles tot in detail in een rap tempo uitkomen. Je bent een heel waardevol medium. Je had het over roze doosjes, kon die een tijdje geleden niet plaatsen en ja hoor, er komen roze doosjes aan. Personen omschrijf jij als geen ander. Heel blij dat ik jou ken. Als er iemand nuchter is ben ik het wel. Dus dat zegt wel genoeg hoe goed jij bent. Liefs A.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Wederom gelijk gekregen Anouk, you are the best. Hoe doe je het toch.




Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, zoals ik al zei, ik snap werkelijk niet dat er niet meer getuigenissen over jou zijn. Bel je met regelmaat laat op de avond en elke keer geef je mij die rust en voorspel je de dingen die uitkomen.

Je blijft elke keer hetzelfde zeggen en zet me terug in mijn kracht. Je bent een toppertje. Dank je wel.

Lieve groet, An.




Ervaring van An met medium Anouk   Ervaring van An met medium Anouk   Ervaring van An geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Top medium. Is altijd zeer eerlijk en open of het nu positief of negatief is. Zeer betrouwbaar. Alles wat ze zegt, is tot nu toe uitgekomen.




Ervaring van Onbekend met medium Anouk   Ervaring van Onbekend met medium Anouk   Ervaring van Onbekend geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Niet normaal gewoon, net Anouk gesproken en zij zei: er is iets in uw huis wat aandacht nodig heeft, ja dat klopt. De vloer. Ook zag ze dat de auto nog een keer naar de garage moest, klopt ook. Qua personen en omschrijvingen daarvan, klopt als een bus. Man man man bijzonder goed medium is Anouk.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Tja wat zal ik zeggen. Anouk is gewoon kei goed. Bel haar en je krijgt een goudeerlijk antwoord. En ze ziet alles in haar kaartjes. Topper. E.




Ervaring van E. met medium Anouk   Ervaring van E. met medium Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Beste Anouk, ik sprak je voor de eerste keer, maar zal je zeker nog spreken, je vertelde mij dingen die raak waren, ik wacht je voorspellingen af en als ze uitkomen bel ik je terug dat heb ik je beloofd, grs tot bels.




Ervaring van Inge met medium Anouk   Ervaring van Inge met medium Anouk   Ervaring van Inge geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

wat een fantastische voorspelling heeft U gedaan in een korte tijd. Echt super goed gezien. Ik ben heel blij. Als hij contact opneemt dan zal ik het zeker laten weten. Belangrijkste is gebeurd de zaak is rond. En inderdaad het gaat ook zoals U het zegt. Bedankt voor Uw steun en voorspellingen. XXX.




Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik heb een 2de moeder die in Belgie woont genaamd Anouk, als zij in mijn buurt woonde zou mijn biologische moeder jaloers worden. Wat een lieve goeie zachte en ook rechtvaardige vrouw is zij.
Hoevaak ik haar ook Bel al is het bij wijze van om elke dag der stem te horen of om mijn verdriet onzekerheid en geklaag aan te horen. Zij is er. Voor mij.
Alles wat zij zegt voorspelt komt uit.
Als zij zegt dat ze is er zeker van is GELOOF haar.
Ook al denkje nee dat kan niet, geloof ik niet, kan niet waar zijn.
Dan zal je nog es versteld staan van haar gave.

Thank you en spreek u snel Xxx N

.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, hebben d'r net weer gesproken. Wat een rust en positieve energie in Uw stem weer te ervaren. Ik ga met opgeheven hoofd er naar toe en ook er uit. Er staat nu een tevreden lach op mijn gezicht. Dank U wel. Tot gauw X.




Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L geplaatst op 1 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Mindblowing is Anouk, afgelopen week gesproken en zij zag meteen dat ik op reis zou gaan en dat klopt. Anouk krijgt details door die je niet kan weten. Een medium die keer op keer zaken voorspelt en ook dat ze nog een keer snel achter mekaar uitkomen.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 31 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dank je wel Anouk dat je er altijd voor me was/bent. Heb altijd zoveel aan onze gesprekken gehad. Zo goed als altijd kwam alles uit. Zoals nu ook weer. We zijn weer samen. Hoop nu voor altijd;).
Hoop dat alles nu beter zal gaan zoals jij zei. Stapje voor stapje.
Nogmaals dank je wel voor alles (mama) Anouk, je betekent veel voor me.
Liefs Rosanne.




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Wat een lieve warme vrouw, ik en mijn beste vriendin kijken uit naar je voorspellingen. Heel veel liefs.




Ervaring van Yas&khad met medium Anouk   Ervaring van Yas&khad met medium Anouk   Ervaring van Yas&khad geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, zei vorige week wat over een rode roos, die kon ik echt niet plaatsen en ja hoor twee dagen geleden kwam de rode roos. Voor een een loepzuivere Reading ben je bij Anouk aan het juiste adres. Een van de weinige mediums die alles maar dan ook alles goed heeft .




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Beste Anouk, je sloeg totaal de spijker op zijn kop. Ik kan er maar niet bij dat je dit voorzag. Ik zou haar naar een plek brengen en daar zou zij een nacht blijven maar stellig zei jij dat zij mee terug zou gaan. Dat kan nooit, dacht ik. Zij gaat mij niet laten rijden en dan niet blijven maar dit gebeurde wel. Verbijsterd was ik dat zij niet wilde blijven maar nog verbaasder was ik dat jij dat al voorzag. Ongelooflijk.




Ervaring van luna met medium Anouk   Ervaring van luna met medium Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ja, lieve Anouk jou zojuist weer gesproken en alles komt keer op keer uit wat je voorspelt . Het is niet te geloven hoe goed jij bent. Je bent eerlijk, zuiver, altijd heel respectvol een ware aanwinst voor deze lijn. Spreek je gauw. Liefs . A.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden