Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-almere.nl


  Mediums in Almere kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Heb jou net gesproken. Wat een fijn gesprek.
U heeft mij echt rustig gemaakt.
Dank je wel. Dikke kus.




Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Leane
  Ervaring met medium Leane
  leane je bent echt iemand die goed kan luisteren. Telkens ik je gesproken heb voel ik de rust weer tot mij komen. Dank u Leane.




Ervaring van denise met medium Leane   Ervaring van denise met medium Leane   Ervaring van denise geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met medium yvonne
  Ervaring met medium yvonne
  lieve yvonne .
bedankt voor alles en snel tot wederhoren .

5 sterren en twee duimen omhoog.




Ervaring van anoniem met medium yvonne   Ervaring van anoniem met medium yvonne   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina'tje,

Je had het weer goed gezien. Wat goed van jou, dank je wel.

Lieve groetjes

.




Ervaring van C. met medium Salina   Ervaring van C. met medium Salina   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Heb jou net gesproken. Wat een fijn gesprek.
U heeft mi echt rustig gemaakt.
Dank je wel. Dikke kus.




Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Je had gelijk. Heb vandaag bericht gekregen dat hij door is met voetbal.




Ervaring van A met medium Dina   Ervaring van A met medium Dina   Ervaring van A geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  bedankt amber voor het weer kijken voor mij in de kaarten. en mij gerust te stellen ik kan hier mee weer verder en tot de volgende keer . Ik bel je natuurlijk weer voor het gevolg wat er is gebeurd .
gr ju.




Ervaring van ju met medium Amber   Ervaring van ju met medium Amber   Ervaring van ju geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Faith
  Ervaring met medium Faith
  Heb net gebeld maar mijn saldo was op jammer kan ik pas volgende week terug opladen , we waren nog aan het praten der klopt allesinds veel al van wat er gezegt is. bijdeze hoop ik vanharte dat ik een kindje mag krijgen en hoop ik dat alles goed verloopt. jammer dat mijn saldo op was wou toch de rest van de kaarten weten. hihi ik bel zeker volgende week terug .vanaf ik kan opladen .




Ervaring van kimberley met medium Faith   Ervaring van kimberley met medium Faith   Ervaring van kimberley geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Dag Lisa,

Je hebt mij erg goed geholpen en een deel van jouw voorspellingen is reeds uitgekomen. Dank je wel. Je hoort mij zeker nog wel een keer voor een update.

Lieve groetjes.




Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Faith
  Ervaring met medium Faith
  ik was echt verwonderd door je reading Faith, je geeft mooie coaching. hoe met bepaalde dingen om te gaan en wat mijn werk betreft zat je er pal op. ik ga je advies echt ter harte nemen en bel je zeker terug.
echt dank je wel

groetjes T.




Ervaring van T met medium Faith   Ervaring van T met medium Faith   Ervaring van T geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, heb je vandaag gebeld, je wist me heel veel te vertellen. Waardoor ik zelf ook het inzicht kreeg. De antwoorden liggen op mijn pad.




Ervaring van Noa met medium Nina   Ervaring van Noa met medium Nina   Ervaring van Noa geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  het consult was kort omdat ik niet veel credit meer had.
En toch zijn al mijn vragen beantwoord en meer dan dat.
een echte aanrader.




Ervaring van Marc met medium Cassandra   Ervaring van Marc met medium Cassandra   Ervaring van Marc geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Kee
  Ervaring met medium Kee
  Wat een lieve vrouw. Je komt direct tot de kern en alles was de spijker op de kop. Wat een fijn gesprek en heel erg duidelijk. Ik kon wel een hele middag lekker blijven kletsen zo'n fijn gevoel.

Tot snel.




Ervaring van Cathy met medium Kee   Ervaring van Cathy met medium Kee   Ervaring van Cathy geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kee  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Shar is bangelijk. Ze is heel aangenaam om mee te praten en geeft met enkel een naam zoveel details. ze wist zelfs een detail te vertellen zonder dat ik er iets over had gevraagd. zodra de voorspellingen uitkomen zet ik weer een getuigenis . ik kijk er al naar uit .




Ervaring van wendy met medium Shar   Ervaring van wendy met medium Shar   Ervaring van wendy geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi
Weer heel erg bedankt voor je inzichten.
Het klopt allemaal wat je me hebt vertelt zonder dat ik veel hoefde te vertellen over mijn dochtertje en andere situaties. Je vertelde het vanzelf. Heel erg bedankt. ik bel je snel weer terug. Xxxx
.




Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Beste Sissy,
paar maand geleden had ik jou gebeld, ik zat echt in een uitzichtloze situatie, mijn vriendin had gevoelens gekregen voor iemand anders, het zag er echt niet goed uit. we hadden samen iets opgebouwd een huis en samen een kind, ze stond op punt om te verhuizen. en toch zei je van in het begin het komt wel goed, er komt geen verhuis, er komt geen breuk tussen jullie, kon het nauwelijks geloven, en zie nu de voorbije week heeft ze ingezien dat het gras toch niet groener is aan de overkant. beste sissy dankzij jou ben ik er blijven in geloven, had het misschien opgegeven anders . van in het begin zat je er pal op. straffe madam, bedankt.




Ervaring van bert met medium Sissy   Ervaring van bert met medium Sissy   Ervaring van bert geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hey Shania ,
Bedankt voor het gesprek waar je me inzicht gegeven hebt op mijn vragen .
Ik ga jou zeker nog contacteren .
Liefs N .




Ervaring van Namaste met medium Shania   Ervaring van Namaste met medium Shania   Ervaring van Namaste geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Anneka
  Ervaring met medium Anneka
  Hartelijk bedankt anneka. u bent erg goed .jammer dat ik wegviel .ik bel u snel weer op.




Ervaring van Wendy met medium Anneka   Ervaring van Wendy met medium Anneka   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anneka  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Dankje lieve Romyna voor je adviezen en voorspellingen die bijna altijd uitkomen. Je bent zo lief en positief,ik ben altijd weer blij als ik je heb gesproken. Je bent snel,helder en to the point. Je krijgt altijd een bevredigend antwoord op de vraag. Ik ga echt doen wat je me zegt: geen ruzie maken,quality time en vertrouwen hebben dat het goedkomt. Dankje nogmaals voor alles. Liefs S .




Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Super bedankt voor het gesprek van vandaag. Je bent erg lief en krijg ook duidelijk antwoord op mijn vraag. Je zegt en beschrijft alles heel helder en duidelijk.

Dankjewel Violette,
.




Ervaring van Meisje met gave met medium Violette   Ervaring van Meisje met gave met medium Violette   Ervaring van Meisje met gave geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Fijn gesprek , eerlijk .
Bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Astriid met medium Indy   Ervaring van Astriid met medium Indy   Ervaring van Astriid geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Bonny
  Ervaring met medium Bonny
  Beste Bonny,

Bedankt voor je snelle reactie en mooie voorspelling. Ik laat je weten wanneer de ommekeer heeft plaatsgevonden. Dank je wel. Ik zal je snel weer mailen.




Ervaring van Touria met medium Bonny   Ervaring van Touria met medium Bonny   Ervaring van Touria geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve desteny. blij dat je er weer bent na even weg geweest te zijn.
Jou dingen die je zegt zijn tot nu altijd nog uitgekomen ook al moet je soms er even op wachten en hoop dat je laatste ook binnenkort uitkomt. zit met spanning te wachten haha .
Mensen een echte aanrader want ze zegt dingen die je soms niet wilt horen en zegt gewoon waar het op staat en tikt je ook wel eens op je vingers wat je eigenlijk zelf fout doet .




Ervaring van Leo met medium Desteny   Ervaring van Leo met medium Desteny   Ervaring van Leo geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,

Mijn credits waren op.maar ik wil u via deze weg heel erg bedanken voor uw gesprek. U bent zo n lieve dame. U klonk wat ziek aan uw stem. Heel beterschap toegewenst.
Liefs S.




Ervaring van souad met medium Sarah   Ervaring van souad met medium Sarah   Ervaring van souad geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, hartelijk dank voor uw tijd en inzichten de afgelopen dagen. Ik heb veel duidelijkheid gekregen mbt mijn situatie. We hebben ook veel met elkaar gelachen. Elke keer weet u mij weer gerust te stellen. Ik hoop gauw te vermelden dat hetgeen u binnen een maand zag gebeuren, ook idd zo is verlopen. Dikke knuffel en tot gauw.




Ervaring van R. met medium Nina   Ervaring van R. met medium Nina   Ervaring van R. geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  liefste freyaa
waaaauw super je had zo gelijk .wat je zei vorige week over mijn ex het is nu uitgekomen. dankuwel voor je lieve heldere stem en ik contacteer je zeker weer .aanrader.liefs xxx.




Ervaring van baya met medium Freyaa   Ervaring van baya met medium Freyaa   Ervaring van baya geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Lieve Dina,
Beloofd om iets voor jou te schrijven na deze ochtend. Je vertelde dat het positief zou verlopen. Het was aan 1 kant fijn en goed dus klopt wat je zei maar aan de andere kant ,hij gaat wel vertrekken naar het buitenland. Voor mijn gevoel geen definitief afscheid maar goed we gaan het zien.Dankjewel.




Ervaring van W met medium Dina   Ervaring van W met medium Dina   Ervaring van W geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda ik heb je zojuist gesproken IK VIND JOU EEN TOPPER .
Wat je zei klopte en gaf mij ook een heel goed gevoel Zal in de toekomst zeker nog bellen met je . Je bent een lief mens en een vakvrouw liefs LIDA.




Ervaring van Lida met medium Mathilda   Ervaring van Lida met medium Mathilda   Ervaring van Lida geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium yvonne
  Ervaring met medium yvonne
  wat een liefde en helderheid. tot gauw.




Ervaring van Maaike met medium yvonne   Ervaring van Maaike met medium yvonne   Ervaring van Maaike geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Tonia , meerdere keren hebben wij contact gehad .en heb je doormiddel van de tarot een voorspelling gedaan en deze zijn allemaal uitgekomen .en ben ik eindelijk het pad aan het bewandelen wat mij gelukkig maakt , ook heb jij mijn vertrouwen teruggegeven en ben ik daardoor een stuk zekerder geworden en durf weer veel meer op mijn gevoel te vertrouwen .en ben jou zo enorm dankbaar hiervoor .Lieve schat ga zo door en ik hoop dat jij nog lang op deze manier mensen mag ondersteunen .




Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina.

Heb je het al persoonlijk verteld, maar ook even in een berichtje voor je.

Je voorspelling doe je afgelopen week zag, is uitgekomen . je hebt gelijk gehad.. Ik ben thuis net oudjaar. :-))) was zelf bang dat het anders zou lopen.
Hoop dat wat je voelt en ziet in je kaartjes over de persoon in kwestie ( haha) inderdaad zo mag gaan. Spannend .
Je bent heerlijk om mee te kletsen, rustig en ook humor . kennen elkaar niet persoonlijk, maar toch voelt het zo.
Je bent een aanrader om te bellen.
Keep in Touch in januari.




Ervaring van ano met medium Salina   Ervaring van ano met medium Salina   Ervaring van ano geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  Hallo Berna,
Op 6 december sprak ik u. Binnen 10 dagen zoekt hij contact zei u, daar was u heel zeker van. Nu nog 3 dagen te gaan, ik hoop het nog steeds zo. Anders moest ik u bellen voor troost.




Ervaring van N met medium Berna   Ervaring van N met medium Berna   Ervaring van N geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Mijn allerliefste je bent een engel alles wat je zegt komt uit, je geeft zoveel posetieve energie. Je bent eerlijk met alles wat je zegt.Ik spreek je elke dag je bent de enige echte ik raad iedereen aan om deze engel te bellen .ze zal jullie met alles verhelderen en helpen en de juiste weg te laten zien door haar mooie gave die ze heeft.




Ervaring van s met medium Derya   Ervaring van s met medium Derya   Ervaring van s geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Een heel mooi consult. Violette is een heel lieve dame die heel goed kon beschrijven hoe je nu voelt en hoe je bent. Ze zegt zoals het is. Een echte aanrader.top.




Ervaring van westvlaming uit de kempen met medium Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen met medium Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve yuorah. je hebt het altijd bij het juiste eind. prachtig helderziende. Feline.




Ervaring van Feline met medium Yuorah   Ervaring van Feline met medium Yuorah   Ervaring van Feline geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden