Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-almere.nl


  Mediums in Almere kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Lieve Zoe dankjewel voor de oppepper. Liefs Con.




Ervaring van Con met medium Zoe   Ervaring van Con met medium Zoe   Ervaring van Con geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hey Gunter.
Had je van morgen aan de telefoon en jij kreeg Himalaya zout door.
En wat denk je.tralala Himalaya zout zit in mij nieuwe supplement.
Je ogen zien goed .hoop ook met mij liefde .
Die snel moet komen.
Je ben voor mij in een woord .Geweldig.
Groetjes.




Ervaring van Loes met medium Gunter   Ervaring van Loes met medium Gunter   Ervaring van Loes geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  hallo gunter je heb het zeer goed gezien bij mij .mij medicijn is succes gelanceerd.
en mij geheim wat jij ook zag gaat de goede kant op,net als jij het door kreeg. ik wil je bedanken voor jou steun en vertrouwen in deze moeilijke weg voor mij. je ben mij kanjer. groet van een bekende je weet wel wie en niet vergeetachtig zijn ook daar heb ik een medicijn voor,.




Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Je bent een van de beste.Je vertelt dingen die je niet had kunnen weten. en voorspellingen uitkomen. Bedankt voor je readings.




Ervaring van Mary met medium Nina   Ervaring van Mary met medium Nina   Ervaring van Mary geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  lieve Olga

kom je even heel mooie en liefdevolle dankjewel wensen.

Je bent een toffe dame. Tot later. Fleur.




Ervaring van Fleur met medium Olga   Ervaring van Fleur met medium Olga   Ervaring van Fleur geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Bedankt voor te kijken ik had al een paar mensen gebeld maar ik vond mij bij jou voelde een warm invoelend diep begrip en dat had ik nodig ook hebben we gelachen en een traan gelaten maar jij blijft positief je blijft mij opbeuren , daarom ik vind dat je het dubbel en dwars verdient daarom dit getuigenis . Dank je amber voor je inzicht , steun ,begrip en luisterend oor .




Ervaring van N met medium Amber   Ervaring van N met medium Amber   Ervaring van N geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  hey Cassandra, supper hoe je alles aanvoelt. veel van wat je voorspeld hebt is al uitgekomen.Voor mij ben jij de allerbeste.Bel je nog.Chris.




Ervaring van Chris met medium Cassandra   Ervaring van Chris met medium Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hai Joke,
Ik bel je regelmatig moet ook vaak mijn verhalen even kwijt of ik wil snel wat van je weten. Maar wilde even zeggen dat je gelijk hebt over die sollicitatie die ik vandaag had. Ik heb vanmiddag contract getekend. En gisteren kreeg ik van mijn andere huidige werk vervelend berichtje , daar Bel ik je nog wel over als ik die gelegenheid krijg .

Ook wil ik je zeggen dat vele voorspelling van je zijn uit gekomen waar je ook op de hoogte van bent.
Je bent een topper op deze lijn
Bedankt dat je er altijd voor mij bent, bedankt voor luisterd oor, Je adviezen je inzichten je waarnemingen. ( helaas kan ik je geen doosje merci sturen via deze getuigenis)
Veel liefs en knuffel en tot gauw .




Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania , dank je wel voor de fijne gesprekken . Jouw consulten waarin je jouw helderziendheid combineert met de kaarten , geven mij duidelijkheid ,rust en kracht . Ik ben blij met je concrete tips en de rustige liefdevolle manier waarop je de zaken uitlekt . Tot snel .




Ervaring van Conny met medium Shania   Ervaring van Conny met medium Shania   Ervaring van Conny geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je gaf een tijd geleden aan dat de aanvraag voor de invalideparkeerkaart op zich zou laten wachten, want hij zou zijn blijven liggen. Ik moest er volgens jou achteraan bellen, want ik zou hem wel krijgen evenals de parkeerplaats voor de deur. Deze mocht ik volgens jou zelf uitkiezen en deze zou sneller gerealiseerd zijn dan de 8 tot 10 weken dat ik na het verkrijgen van de kaart zou moeten wachten, omdat ze zouden afwijken van de procedure. Inderdaad was door de vakantie de parkeerkaart ergens op een bureau beland en hadden ze er niets meer mee gedaan. Binnen een week had ik de keuring en anderhalve week later de kaart. Vandaag heb ik gebeld voor de parkeerplaats en ze belden me later terug dat ze alle goedkeuringen hadden, ik mocht zelf aangeven welke plaats ik wilde en waarschijnlijk is deze eind volgende week al gerealiseerd, omdat ze gaan afwijken van de procedure. Dat zou inhouden dat het dan binnen 2 weken na de kaart gerealiseerd zou zijn. Nu is het bij mij wel..eerst zien dan geloven (wat instanties betreft), maar tot dusver heb jij wederom voor de zoveelste X gelijk. Dikke knuffel.




Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is de laatste maanden echt mijn steun geweest voor zaken die niet goed liepen. om deze weer te laten stromen zodat er alsnog een oplossing voor kwamen. echt geweldig. ook heeft hij mij de energie terug gegeven met zijn gave.
Ook de voorspellingen die hij gedaan en blijft herhalen komen ook vrij snel uit. Meine erg bedankt en tot snel.




Ervaring van Henny met medium Meine   Ervaring van Henny met medium Meine   Ervaring van Henny geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hai Joke,
Ik bel je regelmatig moet ook vaak mijn verhalen even kwijt of ik wil snel wat van je weten. Maar wilde even zeggen dat je gelijk hebt over die sollicitatie die ik vandaag had. Ik heb vanmiddag contract getekend. En gisteren kreeg ik van mijn andere huidige werk vervelend berichtje , daar Bel ik je nog wel over als ik die gelegenheid krijg .

Ook wil ik je zeggen dat vele voorspelling van je zijn uit gekomen waar je ook op de hoogte van bent.
Je bent een topper op deze lijn
Bedankt dat je er altijd voor mij bent, bedankt voor luisterend oor, Je adviezen je inzichten je waarnemingen. ( helaas kan ik je geen doosje merci sturen via deze getuigenis).
Veel liefs en knuffel en tot gauw .




Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  er is geen twijfel mogelijk. jij bent echt goed dank dat ik je mocht spreken.
liefs Michelle.




Ervaring van Michelle met medium Gazali   Ervaring van Michelle met medium Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is met een woord goed. Voorspellingen komen uit. Leggingen zijn snel en duidelijk. Lieve vrouw. X.




Ervaring van Sengul met medium Bo   Ervaring van Sengul met medium Bo   Ervaring van Sengul geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Beste Sophie,
We hebben elkaar een paar keer gesproken en telkens komen er dezelfde uit de kaarten. Gisteren heb ik je weer gebeld en een voorspelling is al uitgekomen. Op dezelfde dag. Wow.blijf zo doorgaan met je gave. Chapeau.Echt een aanrader.
Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Sophia   Ervaring van Nelly met medium Sophia   Ervaring van Nelly geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,ik hoop je volgende week weer te spreken na je vakantie.de voorspellingen van 3 weken geleden over B. zijn uitgekomen. Hij heeft weer contact gezocht zoals je voorspelde en zelfs de afspraak is gemaakt. ik zou graag het vervolg willen weten wat er na de afspraak gaat komen. Donna ik geloofde nooit dat hij mij nog zal opzoeken maar je zat er raak op . Je bent erg sterk Donna. Tot volgende week en goede vakantie verder . Xxxxxxx.




Ervaring van Leila met medium Donna   Ervaring van Leila met medium Donna   Ervaring van Leila geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dankjewel Vitta, je wist perfect de situatie uit te leggen. Ik hoop dat er snel een einde komt aan de ellende. En jouw voorspellingen zien er goed uit.




Ervaring van P met medium Vitta   Ervaring van P met medium Vitta   Ervaring van P geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Super medium ben je Morgane. Weer heb je het goed gezien dat ik binnen drie maanden werk zou krijgen. En vandaag binnen de drie maanden is het dan zover. Als de andere voorspelling ook uitkomt zal ik het jou laten weten. Dat gaat zeker gebeuren, want bij jou komt echt alles uit.Ongelofelijk.




Ervaring van Anoniem met medium Morgane   Ervaring van Anoniem met medium Morgane   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Hallo lieve John, jammer dat ik u geen e-mailconsults meer kan sturen, maar u heeft daar vast een goeie reden voor :). Ik wil u via deze weg in elk geval heel erg bedanken voor de consults die ik heb mogen ontvangen. Ze hebben me veel moed en kracht gegeven en ik ben dankbaar voor de steun die ik heb mogen krijgen van u. Helaas heeft M. nogsteeds geen contact opgenomen. Ik hoop dat dit alsnog snel te gebeuren staat en dan zal ik het hier ook zeker laten weten. Ik zie mezelf voor alsnog niet zo snel bellen haha :), maar zo kan ik u nog een beetje op de hoogte houden, mochten er veranderingen zijn. Ik koester uw mails en lees ze regelmatig na. Heel veel succes 'op de lijn' (zoals mensen dat altijd zo mooi zeggen) en heel veel liefs van mij.




Ervaring van Stephanie met medium John   Ervaring van Stephanie met medium John   Ervaring van Stephanie geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  lieve cassandra wat een topper jij ben. jij was de enigste medium op deze lijn die door kreeg waar ik mee bezig was mijn geheim . jij weet wat ik bedoeld, nou cassandra je heb het goed gezien het is op de goede weg om mij geheim uit te voeren.mensen zij is de topper ziet alles zeer goed en is een eerlijk en warm mens, een grote aanrader dikke kus van loes je ben super zeker wat mij betref ga zo door ik spreek je snel warme groet en vertel je alles over ons geheim.




Ervaring van loes met medium Cassandra   Ervaring van loes met medium Cassandra   Ervaring van loes geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Van harte bedankt Meine voor de verlichting van mijn pijn. Ik vertrouw erop dat het nu beter wordt. Jij bent altijd zo behulpzaam.
Liefs, Iwona.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dank je wel Chantal. Je bent altijd vlot en duidelijk met je uitleg van de kaartlegging. Je verhaal is helder, je bent optimistisch en is het heerlijk om met je te praten. Je hebt mij weer moed gegeven. Ik houd je op de hoogte over de uitkomst van jouw voorspellingen.




Ervaring van Thea met medium Chantal   Ervaring van Thea met medium Chantal   Ervaring van Thea geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Top. Lieve freyaa ik ging jou laten weten als jou voorspelling waarheid wordt .lieve freyaa het contact dat u voorspeld hebt is uitgekomen alsook over mijn werk dat u perfect invoelde dat ik zelfstandige ben . jou waarnemingen zijn zuiver en jou manier van coaching en de kern die je aanraakt zoals je zegt dat de weg even belangrijk is dan het resultaat. Ik heb superadviezen gekregen die ik opgevolgd heb tijdens mijn proces maar het resultaat van een andere aanpak heeft echt bewezen dat je echt supergoed bent . Je bent een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar vooruitgang en resultaat en jou voorspellingen die gewoon uitkomen woow freyaa jij bent mijn FAVORIET . Heel veel dank en ik probeer jou nog te bereiken omdat je voortdurend in gesprek staat

.




Ervaring van Marita met medium Freyaa   Ervaring van Marita met medium Freyaa   Ervaring van Marita geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste Derya,ik viel weg ivm mijn belminuten. Dank je wel voor ke advies en ik ga kijken wat hij gaat doen.




Ervaring van Naz met medium Derya   Ervaring van Naz met medium Derya   Ervaring van Naz geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah voor de eerste maal gesproken gisteren, ze zei me dat X de relatie stop/on hold ging zetten en ze zat er boenk op. Ben helemaal verrast. Je bent echt geweldig.




Ervaring van T met medium Norah   Ervaring van T met medium Norah   Ervaring van T geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Soms weet ik het niet meer maar jij zegt wat voelt en doorkrijgt van boven. Je weet de situatie goed uit te leggen. Klasse. Je bent de beste. Je bent eerlijk en dat is waar het omgaat. Over mijn collega zie je voorlopig alleen een vriendschap tussen ons en gesprekken. Ik vind hem leuk maar ik weet ook dat alles wat je doorkrijgt ook kloppen.

Ik ga je binnenkort bellen met vragen over de toekomst en over hem. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Li met medium Ashraya   Ervaring van Li met medium Ashraya   Ervaring van Li geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve sissy, dank je voor je ondersteuning en je ware woorden. je had helemaal gelijk over wat je zei. want het is namelijk zo gebeurt zoals je melde en dit heeft me behoed voor veel ellende .thx.




Ervaring van L met medium Sissy   Ervaring van L met medium Sissy   Ervaring van L geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  top.
eddy.




Ervaring van EDUARD met medium Marco   Ervaring van EDUARD met medium Marco   Ervaring van EDUARD geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Hoi Shar, ik heb je de laatste tijd geregeld gebeld. en ik merk dat je bijna altijd goed zit met wat je door krijgt. bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met medium Shar   Ervaring van Henny met medium Shar   Ervaring van Henny geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Ik weet dankzij jou wat me te doen staat. en heb er vertrouwen in dat alles goed zal komen. Bedankt voor het helder end gesprek maar de lijn verbrak.




Ervaring van Tania met medium Diana   Ervaring van Tania met medium Diana   Ervaring van Tania geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Lieve Belle,

Mijn vertrouwen in jou klopte als een bus.
Overduidelijk 1 van de toppers van deze lijn.
Chapeau.

Lieve groetjes van,

Puk.




Ervaring van Puk met medium Belle   Ervaring van Puk met medium Belle   Ervaring van Puk geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  gedaan wat je adviseerde. advertentie op marktplaats in zoektocht vader. In Almelo bestaat een bedrijf met de naam die jij noemde. Heb ze gemaild. nu maar afwachten.




Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Victory
  Ervaring met medium Victory
  victory is een hele goeie kaartlegger. zij legt de kaarten goed uit tot aan je levens boom. buiten dat is zij een meduim die je op recht verder help. bedankt hier voor en mensen bel haar zij is eerlijk en oprecht en duidelijk, een grote fan uit nederland.




Ervaring van loes met medium Victory   Ervaring van loes met medium Victory   Ervaring van loes geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Lieve Ashrays, wat had ik jou vanmorgen hard nodig en wat ben ik je dankbaar dat je mij zo fijn geholpen hebt. Met jouw liefde en licht heb jij mij de inzichten gegeven die voor bedoeld zijn. ik was het vertrouwen in mijzelf en de liefde even volledig kwijt. maar door jouw mooie healing & reading heb ik het weer terug gekregen. Ik vertrouw weer op mijn eigen spiritualiteit/intuitie en de liefde tussen mij en mijn tweelingziel. Het is een moeilijk pad maar door jou heb ik meer moed en zet ik weer door. Veel dank . Mo.




Ervaring van Mo met medium Ashraya   Ervaring van Mo met medium Ashraya   Ervaring van Mo geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden