Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-almere.nl


  Mediums in Almere kijken in de sterren en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina,

Ik heb je voor het eerst gesproken en ik kan niets anders zeggen dan dat dit top was. bedankt voor je support .




Ervaring van Marit met medium Nina   Ervaring van Marit met medium Nina   Ervaring van Marit geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Bizar in alles wat jij ziet, hoe je het omschrijft, details van personen,situaties etc. Jij hebt mij zoveel rust gegeven. Jouw healing heeft heel veel positiefs te weeg gebracht. Je bent een aanrader voor iedereen. <3.




Ervaring van Catherina-fan met medium Catharina   Ervaring van Catherina-fan met medium Catharina   Ervaring van Catherina-fan geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel veel liefs van mij.Lieve Lilith je maakt me weer Blij.Dikke Kus.




Ervaring van Vlinderke met medium Lilith   Ervaring van Vlinderke met medium Lilith   Ervaring van Vlinderke geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve liefste Micha, waar zal ik beginnen.ik bel je nu al een hele tijd, telkens opnieuw spreek je me moed in om vol te blijven houden, je zegt en blijft het elke keer opnieuw zeggen dat het goed komt met . Ik blijf je vertrouwen. Je ziet de dingen juist en voelt me supergoed aan. Tevens zie je de blokkades en werk je daar op, dankjewel. Dankjewel dat je er elke keer weer voor me bent en wat we al samen beleeft hebben cfr maandag. Micha is een aanrader om te bellen. Veel liefs C.




Ervaring van C met medium Micha   Ervaring van C met medium Micha   Ervaring van C geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Georgie
  Ervaring met medium Georgie
  Erg onder de indruk .bedankt.




Ervaring van Michelle met medium Georgie   Ervaring van Michelle met medium Georgie   Ervaring van Michelle geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Georgie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Fijn gesprek gehad met Anke. Zij heeft mij veel waarheden verteld en inzichten en tips gegeven. Prettig en deskundig persoon. Aanrader.




Ervaring van A met medium Anke   Ervaring van A met medium Anke   Ervaring van A geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Super dank voor uw reading. U bent kei goed. Ik was in de goede richting blijkbaar. Dank u voor uw fijne woorden en oprechte gaves. U heeft mij enorm geholpen en ik kijk uit naar uw voorspellingen. Top reading en u bent zeker een aanrader. Dank.




Ervaring van San met medium Yuorah   Ervaring van San met medium Yuorah   Ervaring van San geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette,

Hierbij voor jouw 1000 sterren. Voorspelling ivm met mijn dochter is uitgekomen.
u bent een top paragnost. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook gaan uitkomen :) bedankt voor u hulp en tot gauw.


Groetjes van mevrouw die de hele avond zat te wachten dat u online zou komen.
De aanhouder wint.




Ervaring van Xx met medium Odette   Ervaring van Xx met medium Odette   Ervaring van Xx geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel goed. Geen woorden voor <3 .




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Beste Romyna,
Ik vroeg om een algemene legging en u zag direct ( zonder vragen te stellen) hem. alles klopte als een bus en erg benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Zoals beloofd laat ik u weten
Xx
S.




Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Shar,

je bent een kei. Je weet hoe het zit zonder dat je iets verteld wordt.
thx
kat.




Ervaring van kat met medium Shar   Ervaring van kat met medium Shar   Ervaring van kat geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Lieve Leandra,

bedankt voor het mooie consult.
Je bent heel goed.

vriendelijke groeten
kat.




Ervaring van kat met medium Leandra   Ervaring van kat met medium Leandra   Ervaring van kat geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Hoi Antonia, wat een super gesprek hebben we zojuist met elkaar gehad. Je wist mij heel veel te vertellen terwijl dit toch de eerste keer is dat ik je heb gebeld. Ook gaf je mij de bevestiging op een aantal gebeurtenissen en ervaringen uit mijn leven. Top. Dank je wel.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met medium Antonia   Ervaring van J met medium Antonia   Ervaring van J geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Super goed. Heel invoelend .




Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Dankjewel wel voor wat je deed, voor wat je doet en voor wat je weet.
Dankjewel voor wat je zei, wat je zegt zo tegen mij. Dankjewel voor wat je gelooft, voelt en ziet, Dankjewel voor wie je bent, en dat jij mij al zolang kent.
Your The Best. xxNY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste Joke,

Ik heb u een paar dagen geleden gesproken. U nam op met "is je geld nog niet op?" Hahahaha.
Je weet vast wel wie ik ben. Het was een fijn en helder gesprek. Dank daarvoor. U hoort gauw weer van mij. Liefs H.




Ervaring van H met medium Joke   Ervaring van H met medium Joke   Ervaring van H geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali bedankt voor je inzichten .
je bent meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van anoniem met medium Gazali   Ervaring van anoniem met medium Gazali   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve amber bedankt voor uw uitleg , erg intensief erg duidelijk ik blijf u bellen en dat doe ik al vijf jaar zo heb ik met u al een vriendschaps band opgebouwd , dank u voor naar mij elke keer te luisteren . Liza.




Ervaring van Liza met medium Amber   Ervaring van Liza met medium Amber   Ervaring van Liza geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania ,
Bedankt voor je mooie consult .
Ik vond je heel precies en ik vond het ook fijn dat je eerlijk was .
Bedankt .
Stef .




Ervaring van Stef met medium Shania   Ervaring van Stef met medium Shania   Ervaring van Stef geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Lieve Xandra, dankje wel voor deze fijne reading. Je oprecht en duidelijk. Ik ga eerst aan mijzelf werken en zie dan wat er verder op mijn pad komt. Jouw advies m.b.t. die man zal ik zeker in acht nemen.




Ervaring van judith met medium Xandra   Ervaring van judith met medium Xandra   Ervaring van judith geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Ha Tancy,ik vind het altijd heel fijn om weer met je gesproken te hebben.je geeft mij wat ik nodig heb en hebt mij nog nooit teleurgesteld.ik ga gewoon lekker verder zo.dank je wel voor alles.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Lieve Sasa, onwijs bedankt voor dit consult. Had ik echt even nodig vooral met iemand die dit Echt begrijpt. Dankjewel voor de inzichten die je me meegegeven hebt over het nog beter stellen van mijn grenzen. Ga er zeker wat mee doen. Je bent Echt een Topper en erg kundig in wat je doet. Dankjewel voor je steun en begrip. want was echt geemotioneerd. Love Aminata.




Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Ik wil je van harte bedanken dat je zoveel tijd en geduld voor mij hebt.
Ik vindt je een echt super goed medium en een echte aanrader op deze lijn. Ik word happy als ik je spreek of gesproken heb. Liefs van Annemarie xxxx.




Ervaring van Annemarie met medium Seonah   Ervaring van Annemarie met medium Seonah   Ervaring van Annemarie geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Hallo Dina. Ik heb een lief en mooi gesprek gehad met u. Ik hoop dat wat u mij vertelde mag uitkomen, ik ben benieuwd. Veel liefs N.35.




Ervaring van Noelle met medium Dina   Ervaring van Noelle met medium Dina   Ervaring van Noelle geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Bedankt voor het aangename en verhelderende gesprek. Ik ga zeker je raad opvolgen en hou je op de hoogte. Wat mijn gave betreft, daar moet ik toch nog eventjes over nadenken. Tevens bedankt om me te informeren betreffende mijn gidsen. Is fijn om te weten. Ik bel je zeker nog terug want je bent super. Bedankt Michele.




Ervaring van Michele met medium Gunter   Ervaring van Michele met medium Gunter   Ervaring van Michele geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een vrouw. Destiny zal ik zeker nog een keer bellen. Erg onder de indruk. Bedankt voor uw consult en uw adviezen.




Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zoooo blij dat ik deze avond met Sid heb gebeld. Gaf me duidelijkheid omtrent een situatie, waar ik al een tijdje mee rond liep te piekeren. Begrijp nu in wat voor een situatie die bepaalde persoon zit en is het piekeren bij mij ook overgegaan. Als je klaarheid en duidelijkheid wil, bel Sid.




Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongelofelijk u zei precies hoe mijn relatie geeindigd is. Gewoon weg top zonder dat ik iets zei. Dank je c.

.




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Dankjewel lieve Celine. Jij heel veel beterschap. xxx.




Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  lieve karine ik heb je vorige week op 11 juli gebeld gevraagd of mijn man zou slagen voor zijn vca. je zag direct dat hij blij thuis kwam om het positieve nieuws te vertellen. ja had gelijk gekregen .je bent een topper.




Ervaring van h met medium Karine   Ervaring van h met medium Karine   Ervaring van h geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Goedemorgen Dani,
Ik was zo benieuwd hoe het met jou is.
En nu zie ik dat je online bent. Helaas kan ik nu niet bellen.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Net je email gelezen

dankjewel Anne,

Liefs.




Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. geplaatst op 15 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden